Goji kustovnice čínská jsou sušené plody stejnojmenného keře, které si vás získají lahodnou chutí a skvělým složením. Tato superpotravina je přirozeným zdrojem železa, zinku,...
Jablečná vláknina je bezlepková a rozpustná vláknina z chemicky neošetřených jablek. Vláknina dokáže navázat vodu, díky čemuž zpomaluje přechod stravy žaludkem a pozitivně...
Brusinky lyofilizované jsou křupavé mrazem sušené brusinky, které si vás získají svou jedinečnou chutí a vůní. Lyofilizace je hluboké mražení při velmi nízkém tlaku. Díky tomu...
Banány lyofilizované jsou křupavé mrazem sušené banány, které si vás získají svou jedinečnou chutí a vůní. Lyofilizace je hluboké mražení při velmi nízkém tlaku. Díky tomu se...
BIO Bílá quinoa je obilnina s obsahem vitamínů, minerálů, vlákniny a bílkovin. Quinoa je lehce stravitelná a neobsahuje lepek, má příjemnou chuť a hodí se jako příloha k různým...
BIO Tapioková mouka je přirozeně bezlepková mouka vyrobená z tapioky, škrobu získaného z kořene manioku. Je ideálním zdrojem sacharidů. Neobsahuje žádné alergeny a je vhodná na...
Ostropestřecový olej je za studena lisovaný panenský olej vyrobený ze semen ostropestřce mariánského. Je tak vhodný zejména do studené kuchyně, ale i k samostatnému užívání....
Bylinný čaj Ostropestřec mariánský působí jako antioxidant a příznivě ovlivňuje několik funkcí našeho organismu. Sypaný čaj má vysokou kvalitu a výbornou bylinnou chuť.
Bylinný čaj Kotvičník (Tribulus terrestris) obsahuje sušenou nať z rostliny Kotvičník zemní (Tribulus terrestris). Jde o známou bylinu v čínské nebo indické tradiční medicíně....
BIO Lněná semínka zlatá jsou vynikajícím zdrojem nenasycených mastných kyselin, vlákniny a mnoha vitamínů a minerálních látek. Jsou navíc zdrojem bílkovin a můžou se pochlubit...
Maliny lyofilizované jsou křupavé mrazem sušené maliny, které si vás získají svou jedinečnou chutí a vůní. Lyofilizace je hluboké mražení při velmi nízkém tlaku. Díky tomu se...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací