Datle celé Medium jsou lahodnou svačinkou v sušené formě bez pecky s vysokým obsahem vlákniny. Mají příjemně sladkou chuť, kterou si můžete vychutnat buď samostatně, nebo jako...
Lyofilizované višně jsou křupavé mrazem sušené celé višně bez pecek, které si díky šetrné metodě sušení zachovávají svou svěží chuť. Můžete si je vychutnat kdykoliv během dne...
Aronie známá i pod názvem černá jeřabina je sušené ovoce bez přidaného cukru. Díky tomu si zachovává svou čerstvou chuť, která potěší každého milovníka ovoce. Můžete si ji...
BIO Kokosové mléko je rostlinná alternativa kravského mléka, na které si pochutnají nejen vegani. Z velké části je tvořeno extraktem z kokosového ořechu, který dodává mléku...
BIO Kypřící prášek do pečiva slouží ke zvětšení objemu a odlehčení textury pečiva a dezertů. Neobsahuje fosfáty a je přirozeně bezlepkový. Nemá žádnou chuť a využít ho můžete...
BIO Konopná semínka loupaná s jemnou lísko-oříškovou chutí jsou vhodná na okamžitou konzumaci, ale mají široké využití i v kuchyni. Jsou plná vitamínů, minerálů, zdravých tuků,...
Agar je zdravá a přírodní alternativa želatiny s více než 80% obsahem vlákniny. Získává se z červených mořských řas a je vhodný i pro vegany. Agar neobsahuje žádný cukr, je...
Xantanová guma je prášek bez chuti a zápachu, který primárně slouží jako náhrada lepku při domácím pečení. Působí jako stabilizátor a emulgátor, a může se použít na výrobu...
BIO Skořice cejlonská mletá se vyrábí ze Skořicovníku cejlonského, který roste na Srí Lance a považuje se za nejkvalitnější zdroj skořice. Je typická pro svou sladkou chuť a...
Psyllium je vláknina získaná ze semen jitrocele indického. Je výjimečné pro své zvětšení objemu v žaludku a absenci lepku. Skvěle se hodí do kaší, jogurtu nebo pečiva a je...
Tapioka perly se hodí na zahuštění polévek, zvláčnění těsta, jako náhrada rýže nebo pro přípravu pudinků. Jsou výborným zdrojem komplexních sacharidů bez tuku, a vhodné i pro...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací