Zhubněte se sirtfood dietou
Detailní popis produktu
SIRTUINOVÉ POTRAVINY – NOVÉ HVĚZDY OMLAZUJÍCÍHO STRAVOVÁNÍZelený čaj, modré borůvky, červené víno: klíč ke štíhlosti a kráse spočívá ve správném výběru potravin.
V této knize najdete:
Zajímavý vhled do toho, jak lze pomocí sekundárních rostlinných látek v našem jídle aktivovat sirtuiny v těle. Vysoce pozitivní účinky na náš metabolismus a svaly na sebe nenechají dlouho čekat.
Přehled 22 nejlepších sirtuinových potravin včetně jejich charakteristik a výhod pro naše zdraví.
Hubnoucí recepty na dva týdny, ve kterých je zastoupen dostatek sirtuinových potravin – jídla jsou snadná na přípravu a dají se vzít bez problému s sebou.
Z obsahu knihy Zhubněte se sirtfood dietou:
TEORIE
Slovo úvodem
NOVÁ STRAVOVACÍ STRATEGIE
Nový stravovací program
Obžerství a jeho následky
„O střídmém životě“
Vědecky dokázáno
Jak funguje omezení kalorií
Bonus: Aktivátory sirtuinů
Jak působí sirtuinové potraviny
Princip hormeze
Stres, který léčí
Bonus: Xenohormeze
Výhody pro naše zdraví
Boj o přežití
Co způsobují sirtuiny
Anti-aging
Prevence rakoviny
Hormonální rovnováha
Hubnutí se sirtuinovými potravinami
Stimulace odbourávání tuků
Sirtfood dieta
Bonus: Přerušovaný půst
Princip pohybu
Jak spotřebovat více energie
Sport je (ne)zdravý
Doprovodný program
Bonus: Jak zůstat v pohybu
PRAXE
22 NEJLEPŠÍCH SIRTUINOVÝCH POTRAVIN
Přehled sirtuinových potravin
Zdravé jedy
Jablka
Brokolice
Pohanka
Ořechy kešu
Chilli papričky
Zelený čaj
Kapusta
Borůvky
Maliny
Káva
Česnek
Kurkuma
Olivový olej
Petržel
Červené víno
Rukola
Čokoláda
Sója
Rajčata
Vlašské ořechy
Citrusové plody
Cibule
RECEPTY NA DVOUTÝDENNÍ PROGRAM
Začněte den s energií!
Dobrou chuť!
Bonus: Zásoby, část první
Bonus: Sirtuinové nápoje
Recepty na obědy a večeře
Jednoduše dobré!
Bonus: Zásoby, část druhá
OSTATNÍ
Věcný rejstřík
Rejstřík receptů
Tiráž
Datum vydání: 09. 11. 2020
Formát / stran: 165×200, 128 stran
Jazyk: Čeština
Nakladatelství: Grada
Doplňkové parametry
Kategorie: | Knihy |
---|---|
Kategorie: | knihy |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář