Weider Low Carb High Protein 40% Bar, peanut caramel, 50g x 24 ks
Detailní popis produktu
Hmotnost | 120 g |
---|---|
Počet dávek | 24 |
Počet dávek v balení | 24 |
Dávkování | Max. 3 x denne |
Nutriční údaje | Na 1 tyčinku: bielkoviny 19 g, sacharidy 27 g, tuk 5,4 g, vitamíny: E 8 mg, C 72 mg, B1 2,4 mg, B2 2,4 mg, B6 2,4 mg, kyselina pantoténová 7,2 mg |
Obsah bílkovin | 40 % |
Forma produktu | Tyčinka |
Weider Low Carb High Protein Bar 24 x 50g, arašídy-karamel
WEIDER Low Carb High Protein 50g tyčinka pro doplnění bílkovin místo dezertu, bez cukru! Nízký obsah sacharidů a vysoký obsah bílkovin 50 g, dietní tyčinka s nejlepším poměrem bílkovin, cukru a tuku na trhu!
Složení (arašídový karamel):
18% mléčná čokoláda (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, odtučněné sušené sušené mléko1, kakaová hmota, emulgátor: sojový lecitin, aroma), mléčnýprotein1, hydrolyzát kolagenu, zvlhčující látka: glycerol; plnidlo: polydextróza, sójovýprotein, oligofruktóza, olivový olej, 1,5 % odtučněný kakaový prášek, aroma), sójovýlecitin; sladidla: sukralóza. Může obsahovat stopy vajec, lepku, arašídů a jiných ořechů. Obsahuje laktózu. Se sladidlem.
Bílkovinná tyčinka s extrémně nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem bílkovin. Jedna tyčinka obsahuje pouze 1 g jednoduchých cukrů, které způsobují rychlé zvýšení hladiny cukru v krvi. Klasické tyčinky obvykle obsahují až 40 g cukrů. Proteinová směs se skládá z mléčné bílkoviny, která zajišťuje dlouhodobý a stabilní přísun bílkovin + sójového izolátu, který má pozitivní vliv na svaly během diety. Tyčinka svým složením splňuje i vysoké nutriční požadavky dietní stravy.
UPOZORNĚNÍ
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Zajistěte dostatečný příjem tekutin. Tento produkt není plnohodnotnou náhradou pestré vyvážené stravy. Nevhodné pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě 10-25 °C, mimo dosah dětí, chraňte před mrazem, vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobce, dovozce ani distributor neodpovídají za škody způsobené nesprávným používáním nebo skladováním.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.