Scitec Nutrition Egg Pro 930 g
Detailní popis produktu
Lahodný vaječný protein s vysokou biologickou hodnotou
Scitec Egg Pro je lahodný vaječný protein vyrobený z čistých vaječných bílků. Představuje vynikající zdroj kvalitních bílkovin s vysokou biologickou hodnotou, které podporují růst svalů, zlepšuje regeneraci a přispívají ke zdraví kostí. Vaječný albumin je lehce stravitelný protein s vysokým obsahem esenciálních aminokyselin, BCAA, glutaminu a argininu. Egg Pro je také skvělou volbou pro lidi s laktózovou intolerancí. Každá odměrka obsahuje až 22 g bílkovin (což je adekvátní 7 vaječných bílků), necelé 2 g sacharidů a žádný tuk a cholesterol.
Výhody
- až 24g kvalitních bílkovin na jednu dávku
- vysoký obsah BCAA, esenciálních aminokyselin a glutaminu
- minimální obsah sacharidů a žádný tuk
- neobsahuje laktózu
Doporučené dávkování
Rozmíchejte 1 dávku (3/4 odměrky = 30 g) v 300 ml vody nebo mléka a užijte ihned po tréninku.
Rozmíchejte 1 dávku (3/4 odměrky = 30 g) v 300 ml vody nebo mléka a užijte ihned po tréninku.
Nutriční hodnoty
930 g | čokoláda | ||
Velikost 1 dávky: 30 g | |||
Počet dávek v balení: 31 | |||
Nutriční hodnoty | 1 dávka (30 g) | RVH% * | |
Energetická hodnota | 397 kJ / 95 kcal | ** | |
tuky | 0 g | ** | |
z toho nasycené | 0 g | ** | |
sacharidy | 1,8 g | ** | |
z toho cukry | 1,8 g | ** | |
bílkoviny | 22 g | ** | |
sůl | 0,74 g | ** | |
taurin | 50 mg | ** | |
* RVH - Referenční výživová hodnota. Referenční příjem průměrného dospělého (8400 kJ / 2000 kcal) | |||
** RVH není stanoveno | |||
Složení | |||
Sušené vaječné bílky, dextróza, nízkotučný kakaový prášek (10-12%), aroma (vanilka, čokoláda), chlorid sodný, zahušťovadlo (xanthanová guma), sladidla (acesulfam K, sukralóza), taurin. | |||
Alergeny | |||
Neobsahuje alergeny. | |||
Upozornění | |||
Uschovejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 ° C, mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti, pro těhotné ženy, pro kojící ženy. Ustanovena doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.