Reflex Nutrition 3D Protein 1800g
Detailní popis produktu
Reflex Nutrition 3D Protein 1800g
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Srovnání % obsahu bílkoviny u 3D Proteinu a dvou proteinů jiných značek:
Balení: 1,8 kg
Dávkování: rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky*) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 23 dávky denně. *odměrka během transportu může posunout ke dnu.
Upozornění: Dodržujte doporučený postup dávkování! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v chladu a suchu. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Může obsahovat stopy korýšů, ryb a lepku.
Výživové údaje příchuť chocolate perfection (čokoláda):
Výživové údaje
|
100 g
|
35 g*
|
Energetická hodnota
|
1460 kJ / 344 kcal
|
511 kJ / 120 kcal
|
Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny |
1,0 g
0,6 g |
0,6 g
0,3 g |
Sacharidy
Z toho cukry |
5,5 g
2,0 g |
2 g
<0,2 g |
Vláknina
|
2,5 g
|
<0,2 g
|
Bílkoviny
|
77 g
|
28 g
|
Sůl
|
0,85 g
|
0,3 g
|
Bifidobacterium Bifidum
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Lactobacillus Rhamnosus
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Lactobacillus Acidophilus
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
*1 dávka odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 dávek.
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby
KTJ – Kolonie tvořících jednotek v době výroby
Složení: 3D proteinová směs (94 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkovýprotein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), kakaový prášek, aroma, zahušťovadlo celulózová guma, sladidla (sukralóza, steviol-glykosidy), LAB2PRO® probiotické kultury (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář