Muscle Sport Profesional Maxi Protein 1135g

Novinka
Neohodnoceno
Značka: Muscle Sport
715 Kč / ks
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Syrovátkový proteinový koncentrát WPC patří do skupiny rychle vstřebatelných proteinů s nejvyšší účinností. Díky složení aminokyselin je nejpožívanějším zdrojem proteinů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Muscle Sport Profesional Maxi Protein 1135g

 

(NUTRIČNÍ HODNOTY VÝROBKU JSOU UVEDENY NÍŽE NA STRÁNCE PRO KAŽDOU PŘÍCHUŤ ZVLÁŠŤ)

 

Charakteristika: Professional Maxi Protein je jedinečnou kombinací proteinových preparátů - syrovátkových, mléčných, vaječných a kolagenních. Vše je ještě obohaceno o volnou aminokyselinu Glutamin a o taurin. Vyvážená kombinace různých zdrojů proteinů s vybalancovaným spektrem aminokyselin přináší tu nejvyšší možnou využitelnost pro růst a regeneraci svalové hmoty.

 

Dlouholetým lékařským zkoumáním a následným ověřením v praxi bylo zjištěno, že vhodná kombinace různých zdrojů proteinů přináší mnohem vyšší využitelnost, než je tomu u jednodruhových přípravků. Využitelnost se cca 50 % zvyšuje až na více než 95 %.

 

Syrovátkový proteinový koncentrát WPC patří do skupiny rychle vstřebatelných proteinů s nejvyšší účinností. Díky složení aminokyselin je nejpožívanějším zdrojem proteinů.

 

Hydrolyzovaný kolagen patří k hodnotným zdrojům proteinů, má výborné zastoupení aminokyselin. Navíc je výživovou látkou pro posílení vazových tkání, jako jsou šlachy, úpony, chrupavky a také kůže. Nízký příjem kolagenních bílkovin může způsobit kromě nedostatečné regenerace vazových tkání, které jsou sportovní činností abnormálně opotřebovávány, také jejich pomalý růst, který musí být v souladu s růstem svalové hmoty.

 

Sušený vaječný bílek je hned po syrovátkových proteinových preparátech nejvhodnějším a nejúčinnějším zdrojem vázaných proteinů. Je velmi dobře stravitelný a taktéž profil jeho aminokyselin je jedinečný.  

 

Micelární kasein patří do skupiny pomalu vstřebatelných proteinů. Přidáván je hlavně proto, že dokáže v použité proteinové směsi prodloužit metabolický proces určité části proteinů. Prodloužením času zpracování proteinů dochází k jejich lepšímu využití.

 

Syrovátkový proteinový hydrolyzát (hydrolyzovaný WPC) je díky hydrolýze (částečnému naštěpení) tím nejlépe stravitelným syrovátkovým proteinem.

 

VÍCESLOŽKOVÉ PROTEINY-všeobecně

Po vzniku syrovátkových proteinů u nichž je doba trávení dána jejich zpracováním, přišly na řadu vícesložkové proteiny u nichž se doba trávení určuje obsahem, nikoli samotným zpracováním. Ideálním obsahem ve vícesložkovém proteinu jsou alespoň čtyři prvky. Příkladem nám mohou být: syrovátková bílkovina, kasein, vaječný albumin, nebo třeba sojový protein. Tyto druhy proteinu jsou vhodné zejména jako svačina mezi jídly a nebo jako protein vhodný před spánkem, který zaručí, že vaše tělo nepřejde do stavu katabolismu.

 

 

  jedinečné kombinace nejhodnotnějších zdrojů proteinů
  použité suroviny v nejvyšší kvalitě
  výborná a rychlá rozpustnost ve studené vodě
  velmi vysoká využitelnost a dobrá stravitelnost
  posílení aminospektra Glutaminem
  široký výběr chuťových variant

 

Dávkování: Jednotlivá dávka se připravuje jako instantní nápoj, 60 g prášku se rozmíchá v 300 ml studené vody. Doporučuje se užívat denně 3  dávky, v závislosti na tělesné hmotnosti.                  

Složení: WPC - syrovátkový proteinový koncentrát WPC, hydrolyzovaný kolagen, sušený vaječný bílek, micelární kasein, syrovátkový proteinový izolát, taurin, L-glutamin, aroma, xanthan, sladidla (acesulfam K, sukralóza, stevia), barviva dle příchuti (riboflavin, kakao,karmína, karamel, spirulina).

 

 

Omezení: Omezení: Není vhodné pro děti do 3 let a těhotné ženy.Obsahuje alergenní látky: z mléka, vajec a sóji (lecitin), příchuť kokos-pistácie obsahuje části kokosových ořechů, příchuť lískový ořech obsahuje části lískových jader. Uchovejte v suchu a chladu při teplotě do 25°C, mimo dosah dětí a slunečních paprsků. Po odebrání potřebného množství obal dobře uzavřete.

Orientační informace k proteinové složce: (Upozornění: Uváděny jsou průměrné hodnoty, které se během roku i šarží surovin mění v důsledku odlišných vlastností výchozí suroviny.)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: