MAXXWIN Protein Mash, 500g

Neohodnoceno
269 Kč / ks
Skladem Skladem Zvolte variantu
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Kaše MAXXWIN MASH PROTEIN, je určená jako sladká energetická snídaně nebo jako malé jídlo i během dne. Svým unikátním složením zabezpečuje příjem bílkovin a dodává potřebné množství energie v dobře stravitelné formě. Základem kaše je instantní rýže, obohacená o MPC (mléčný proteinový koncentrát obsahující casein i syrovátku). Výhodou MPC je, že je nativní, tzn. mléko neprošlo záhřevem, tím jsou proteiny v přirozeném nezměněném stavu( na rozdíl od WPC -syrovátkových proteinových koncentrátů, kde jsou již ohřevem bílkoviny změněny-denaturovány).

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

MAXXWIN Protein Mash, 500g

Kaše MAXXWIN MASH PROTEIN, je určená jako sladká energetická snídaně nebo jako malé jídlo i během dne. Svým unikátním složením zabezpečuje příjem bílkovin a dodává potřebné množství energie v dobře stravitelné formě. Základem kaše je instantní rýže, obohacená o MPC (mléčný proteinový koncentrát obsahující casein i syrovátku). Výhodou MPC je, že je nativní, tzn. mléko neprošlo záhřevem, tím jsou proteiny v přirozeném nezměněném stavu( na rozdíl od WPC -syrovátkových proteinových koncentrátů, kde jsou již ohřevem bílkoviny změněny-denaturovány).

Složení:  Pregelrice (předželatinizovaná rýže instatní), Promilk 85 ( MPC 85%)mléko plnotučné sušené, frutafit IQ (inulin, čekanková vláknina), sladidlo: sukralóza.

             Lyofilizované ovoce ( sušeno mrazem)  banán.

Dávkování: Dávku 50g ( cca 3 vrchovaté polévkové lžíce) rozmíchejte ve 200ml studené nebo horké vody či mléka. Dávku si můžete přizpůsobit.  

 

Výživové údaje

ve 100 g

v 1 dávce / 50 g

Energetická hodnota

1543 kJ / 364 kcal

772 kJ/ 182 kcal

Tuky

2,52 g

1,26 g

          z toho nasycené mastné kyseliny

1,23g

0,62g

Sacharidy

52,48 g

26,24 g

          z toho cukry

4,04 g

2,02 g

Sůl

0,21g

0,105g

Bílkoviny

32,81 g

16,4 g

Vláknina

6,57 g

3,3 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: