Kloubní výživa kolagen. kostičky 60ks
Detailní popis produktu
Doplněk stravy kloubní výživa dvojitá síla obsahuje unikátní kolagenové kostičky s příjemnou jahodovou příchutí. Kostičku je nutné rozkousat bez zapití. Je tak zaručeno mnohem rychlejší vstřebání aktivních látek, a navíc je zaručen styk sliznice s nativním kolagenem typu II. Navíc je tento způsob podání velmi šetrný k žaludku, což je důležité zejména při dlouhodobém podávání až několika měsíců. Kostičku můžete užít také kdykoliv a kdekoliv, aniž byste museli mít k dispozici tekutinu na zapití klasické tablety nebo kapsle.Kolagen typu I je přítomný ve šlachách, vazech a kostech, kde vytváří poměrně silná vlákna. Ta se dále spojují do objemných vláknitých svazků (princip lana), protože vazy a šlachy musí vydržet poměrně silný tlak. Kolagen typ I je nejrozšířenějším typem kolagenu. Vyskytuje se také v pokožce, má proto významný vliv na její vzhled a kvalitu. V doplňku stravy je obsažen v hydrolyzované formě, která je maximálně dostupná pro organismus
Kolagen typu II se nejvíce vyskytuje v chrupavce. Zde naopak vytváří husté prostorové sítě z velmi tenkých vláken, protože chrupavka je namáhána především tlakem ve všech směrech. Kolagen typu II drží chrupavku pohromadě a zajišťuje její pevnost a odolnost. V doplňku stravy je obsažen v nativní podobě, při žvýkaní kostičky dochází ke styku nativního kolagenu typu II s ústní sliznicí.
Vitamín C je důležitou látkou pro správnou tvorbu kolagenu v organismu. Pouze pokud je ho v organismu dostatek, vytváří se plnohodnotný kolagen, jehož vlákna mají správnou a dostatečně pevnou strukturu. Vitamín C je důležitý pro správnou tvorbu kolagenu v kloubních chrupavkách.
Složení: sorbitol (plnidlo, náhradní sladidlo), hydrolyzovaný kolagen typ I, L-askorbová kyselina, Erythritol, hořečnaté soli mastných kyselin (protispékavá látka), jahodové aroma, nativní kolagen typu II.
Dávkování: 1 kostička denně. Rozkousat bez zapíjení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | DROGERIE A DOMÁCNOST |
---|---|
Hmotnost: | 0.101 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář