GymBeam- Tekuté vaječné bílky 1000 ml

Neohodnoceno
Značka: GymBeam
148 Kč / ks
Skladem
Možnosti doručení

Tekuté vaječné bílky jsou pohodlným způsobem, jak přijmout potřebné bílkoviny. Jsou pasterizované, takže je můžete konzumovat i syrové, například jako součást proteinových nápojů, ale využijete je i na vaření a pečení zdravých dobrot. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tekuté vaječné bílky jsou pohodlným způsobem, jak přijmout potřebné bílkoviny. Jsou pasterizované, takže je můžete konzumovat i syrové, například jako součást proteinových nápojů, ale využijete je i na vaření a pečení zdravých dobrot. Jsou praktické - jednoduše otevřete láhev a nalijete si tolik bílků, kolik potřebujete, a nemusíte zdlouhavě oddělovat bílky od žloutků. Navíc mají delší trvanlivost než běžná vajíčka a vydrží vám až 6 měsíců. Neobsahují žádné konzervační látky jsou bez přítomnosti GMO. Na 100 g produktu obsahují až 10,2 g bílkovin, které udržují zdraví vašich kostí a pozitivně ovlivňují růst svalové hmoty. Dopřejte si bílkoviny v jejich nejpřirozenější formě prostřednictvím 100% vaječných bílků. 

 

 

Tekuté vaječné bílky a jejich výhody

  • jsou 100% vaječné bílky v praktické formě
  • jsou plnohodnotným zdrojem bílkovin
  • jsou pasterizované
  • na 100 g obsahují 10,2 g bílkovin
  • jsou bez konzervantů a GMO
  • mají trvanlivost až 6 měsíců 

 

Složení

100% vaječné bílky.

 

Návod k přípravě

Před použitím protřepejte. Vaječné bílky lze konzumovat v syrovém nebo tepelně upraveném stavu. Vhodné na přípravu vaječných jídel nebo přidání do šejků a smoothie. 

 

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 209 kJ / 50 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0,5 g
Sacharidy 1,1 g
z toho cukry 1,1 g
Bílkoviny 10,2 g
Sůl 0,4 g

 

Upozornění

Obsahuje vejce. Skladujte na suchém a chladném místě. Uchovávejte při pokojové teplotě (0 až 25°C) za předpokladu, že balení není otevřené. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu. Po otevření uchovávejte v ledničce (0 až 4°C) a spotřebujte do 48 hodin. Ujistěte se, že uzávěr je pevně uzavřen před uložením, aby se zajistila svěžest.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: