Fitco Whey Protein Hydro Isolate 900g
Detailní popis produktu
Hydrolyzovaný WHEY protein koncentrát 80%
Stupeň hydrolýzy : 32
Enzymově štěpený, hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát se stupněm hydrolyzace DH32. S vysokým zdrojem kvalitních peptidů. Pro nutriční a funkční využití .
Složení výrobku: Hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát. Aroma, kakaový prášek , steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie), acesulfam K, sójový lecitin.
Nutritional information g / 100 g. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku
Energy value /Energetická hodnota 1640 kJ/ 362 kcal
Fats/ tuky …………………………………………………..7,8 g
of it saturated/ z toho nasycené mastné kyseliny … ……5,7 g
Cholesterol ………………………………………….…… 160 mg
Carbohydrates/ sacharidy……………………………….. 4,3 g
of it sugar /z toho cukry ………………………….. ……. 2,8 g
Proteins/ bílkoviny ………………………………………76 g
Salt/ Sůl …………………………………………………….. 1 g
Alergeny: Bílkoviny z kravského mléka, Laktóza, Sója ( ze sójového NON GMO lecitinu ) Upozornění: Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah slunečního záření. Chraňte před mrazem! Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním.
Doporučené dávkování: Smíchejte 1 odměrku (1 odměrka = 30g ) s 200 ml studené vody nebo nízkotučného mléka. Použijte mixér nebo ruční šejkr, míchejte po dobu 30 sekund. Užijte 2-3 porce denně, mezi jídly, v závislosti na denní potřebě bílkovin.
Minimální trvanlivost do: data uvedeného na obalu (EXP).
Amino Acid profile | Typical g/100 g of powder |
Leucine | 9,06 |
Isoleucin | 4,87 |
Valin | 4,93 |
Total BCAA | 18,86 |
Aspartic acid | 9,21 |
Glutamic acid | 14,75 |
Serine | 4,57 |
Glycine | 1,61 |
Histidine | 1,59 |
Arginine | 2,32 |
Threonine | 6,32 |
Alanine | 4,13 |
Proline | 4,88 |
Tyrosine | 2,61 |
Methionine | 1,56 |
Cystine | 2,06 |
Phenylalanine | 2,76 |
Lysine | 7,85 |
Tryptophan | 1,20 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.