Farmatan gel S 4x250ml + aplikátor

Výprodej
Neohodnoceno
2 457 Kč / ks
Skladem
Možnosti doručení
Tanin v tomto přípravku je extrahován ze dřeva jedlého kaštanu (Castanea sativa) a obsahuje kyseliny galovou a elagovou.
Tyto kyseliny mají silný antibakteriální efekt (E. coli, Clostridium spp, Salmonella spp).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tanin v tomto přípravku je extrahován ze dřeva jedlého kaštanu (Castanea sativa) a obsahuje kyseliny galovou a elagovou.
Tyto kyseliny mají silný antibakteriální efekt (E. coli, Clostridium spp, Salmonella spp).
Vytváří komplexy s proteiny na povrchu buněk mikrobů, které vedou ke snížení metabolizmu a posléze k jejich zničení.
Jsou dokonce schopné se vázat na kokcidie a cryptosporidie.
Dále vytváří ochranné komplexy s proteiny na povrchu střevních buněk, které brání přístupu mikrobů a jejich toxinů.
Váží na sebe volné železo nezbytné pro růst mikrobů.
 
Farmatan gel dále obsahuje esenciální oleje, živočišné uhlí, mono-, di- a triglyceridy.
Toto složení umožňuje následující efekty ve střevech: antimikrobní, toxiny vázající, pH snižující a střevním klkům energii dodávající.
 
Farmatan gel použijte preventivně během prvních 24 hodin života pro ochranu střev a stimulaci imunity.
Pomalá pasáž gelu střevním traktem umožňuje antimikrobiální ochranu po dalších 3 až 5 dní.
Farmatan gel dále doporučujeme jako podpůrný přípravek při léčbě průjmu.
 
Dávkování:
                                   Preventivní podání                  V případě zvýšeného stresu                    
Telata:                    7 ml po příjmu kolostra              7 ml každých 12 hodin (3krát za 36 hodin)
Selata:                   0,7 ml po příjmu kolostra            1 ml každých 12 hodin (3krát za 36 hodin)
Odstavená selata:                 --                                 2-3 ml každých 12 hodin (3krát za 36 hodin)
Jehňata a kůzlata    2 ml po příjmu kolostra               2 ml na zvíře denně (opakujte po dobu 2-3 dnů)

Doplňkové parametry

Kategorie: Podpora metabolizmu
Hmotnost: 1.496 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: