Enervit Gel 25 ml
Detailní popis produktu
Energetický gel pro cyklisty, běžce, triatlonisty a další sportovce bohatý na rychlé i postupně se uvolňující sacharidy. Gel lze ředit vodou.Účinky:
zabezpečuje průběžné dodávání energie při tréninku nebo závodu
Přednosti:
glukóza je obsažena ve formě glukózového polymeru se 4 jednotkami (tzv. cyklodextrin DP4), díky čemuž se energie uvolňuje postupně, ale přesto je pro organismus jednoduše dostupná
uvolňování energie po delší dobu je dosaženo díky přidání trehalózy a isomaltulózy, tedy dvou pomalu se uvolňujících sacharidů
Doporučené dávkování:
Kdy a jak použít:
energetický gel použijte BĚHEM výkonu každých 35–45 minut pro průběžné doplňování energie
díky trhacímu uzávěru lze energetický gel užívat bezpečně i při jízdě na kole
vhodným místem pro užití gelů je klesající profil trati
gel vždy zapijte nápojem
Tabulka nutričních hodnot:
100 ml
25 ml
Energetická hodnota
1369 kJ/322 kcal
342 kJ/81 kcal
Tuky
0 g
0 g
z toho nasycené
0 g
0 g
Sacharidy
80 g
20 g
z toho cukry
15 g
3,8 g
Bílkoviny
0 g
0 g
Sůl
0,10 g
0,025 g
Vitamin B1
0,66 mg (60 % RHP)
0,17 mg (15 % RHP)
Vitamin B3
9,6 mg (60 % RHP)
2,4 mg (15 % RHP)
Vitamin B6
0,84 mg (60 % RHP)
0,21 mg (15 % RHP)
RHP - referenční hodnota příjmu (dříve doporučená denní dávka)
Složení:
Platí pro všechny příchutě:
Glukózový sirup DP4 (73 %), voda, fruktózový sirup (2 %), maltodextrin (1 %), trehalóza* (1 %), izomaltulóza* (1 %), kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, aroma, nikotinamid (vit B3), thiamin (vit B1), vitamín B6, mikrokapsle(pyridoxin hydrochlorid, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin).
*trehalóza je zdrojem glukózy, izomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy
Upozornění:Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Výrobek pro sportovce. Skladovat v suchu a chladu. Min. trvanlivost do data viz obal.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výživa pro cyklisty |
---|---|
Hmotnost/Objem: | 1 - 99 g (ml) |
Forma: | gel |
Kategorie: | stimulanty a energizéry |
Dietní omezení: | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář