BioTech USA BCAA 8:1:1 Zero 250 g
Detailní popis produktu
Ochucené bcaa se zvýšeným obsahem l-leucinu bez cukru
Ochucené BCAA se zvýšeným obsahem l-leucinu bez obsahu cukru určené na podporu růstu svalů a urychlení regenerace po náročném tréninku. BCAA patří mezi 9 esenciálních aminokyselin, což znamená, že vaše tělo si je není schopno produkovat samo a musí je přijímat v jídle nebo doplňky výživy. BCAA 8: 1: 1 Zero obsahují zvýšené množství leucinu, aminokyseliny která představuje okamžitý zdroj energie, proto že je využitelná přímo z krevního oběhu. Pomáhá chránit svalové buňky a zvětšuje jejich objem.
Výhody
- minimalizuje odbourávání proteinů
- zvyšuje syntézu bílkovin
- zlepšuje a urychluje regeneraci
- podporuje růst svalů
- zvýšený obsah Leucinu
- bez sacharidů a cukru
Doporučené dávkování
Rozmíchejte jednu dávku (7,5 g = 3 odměrky = 1 kopcovitá polévková lžíce) přípravku ve 250 ml vody. Užívejte 2 dávky denně.
250 g | broskvový ledový čaj | ||
Velikost 1 dávky: 7,5 g | |||
Počet dávek v balení: 33 | |||
Nutriční hodnoty | 1 dávka (7,5 g) | RVH% * | |
Energetická hodnota | 17 kJ / 4 kcal | ** | |
tuky | 0 g | ** | |
z toho nasycené | 0 g | ** | |
sacharidy | 1 g | ** | |
z toho cukry | 0,07 g | ** | |
bílkoviny | 0 g | ** | |
sůl | 0,02 g | ** | |
BCAA | 5,5 g | ** | |
L-Leucin | 4,43 g | ** | |
L-Isoleucin | 0,55 g | ** | |
L-Valin | 0,55 g | ** | |
* RVH - Referenční výživová hodnota. Referenční příjem průměrného dospělého (8400 kJ / 2000 kcal) | |||
** RVH není stanoveno | |||
Složení | |||
59,6% instantní L-leucin (L-leucin, emulgátor: lecithiny, maltodextrin), aromata, 7,4% L-isoleucin, 7,4% L-valin, kyselina (kyselina citrónová), objemové činidlo (polydextrosa), extrakt z listů černého čaje (Camellia Sinensis), sladidlo (sukralóza), sůl. | |||
Alergeny | |||
Neobsahuje alergeny. | |||
Upozornění | |||
Uschovejte na suchém a tmavém místě při teplotě do 25 ° C, mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti, pro těhotné ženy, pro kojící ženy. Ustanovena doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář